BATMAN / MERKEZ - Kocalar Ortaokulu

Ock

2023 YERLİ MALI VE TUTUM HAFTASINDAN GERİYE KALANLAR...)

Ock

BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE kapsamında tütün ve teknoloji bağımlılığı seminerlerimizi tüm öğrencilerimize verdik.

Ara

8. SINIFLARIMIZA YÖNELİK LGS DENEME SINAVIMIZI YAPTIK.

Ara

Okulumuzda 2023 yılında yaygın okuma alışkanlığını arttırmak için Kitap Okuma Grupları oluşturuldu.

BİNA GİRİŞİ ESKİ VE YENİ HALİ

2022 ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Ara

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mesude IŞIK Ankara'da yapılan Türkiye Öğretmenler Kupası Masa Tenisi Kategorisinde 3. olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Ödülünü Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK'tan alan öğretmenimizi kutluyor ve bize yaşattığı gurur için kendisine teşekkür ediyoruz.

Ara

ANKARA'DA DÜZENLENEN TÜRKİYE ÖĞRETMENLER KUPASINDA MASA TENİSİ KATEGORİSİNDE TÜRKİYE 3. SÜ OLAN ÖĞRETMENİMİZ MESUDE IŞIK'I OKUL MÜDÜRÜMÜZ LOKMAN KUTBAY TEBRİK EDEREK KENDİSİNE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ.